Репортерката в „На кафе” Маги Сидерова се похвали с годишнина от срещата със сегашния си съпруг Георги, но си вкара автогол, видя само Hotnews.bg. От поста й в социалните мрежи стана ясно, че тя не е на „ти” с българската граматика и пише думата „поглед” с буквата т накрая, вместо с д, както е правилно. Грешката, която може да допусне ученик в долните класове не е случайна, защото на клавиатурата бутоните за двете букви се намират твърде далеч едни от друг.

Явно бдително око обърна внимание на телевизионерката за шокиращата й неграмотност и тя оправи грешката, но Hotnews.bg ви показва написаното от нея преди и след редактирането.


Маги Сидерова се ожени за втория си съпруг Георги през 2017 година след дълъг брак с бореца Борислав Желязков. Сегашният й мъж Георги е охранител с добри доходи и за да отбележат годишнината от срещата двама си подариха лятна къща на българското Черноморие. Тя е с прекрасна гледка към плажа, а Сидерова очевидно ще се изяви и като дизайнер, защото предстои ремонт във вилата.