Гей сцена се разигра на сцената на "Като две капки вода" миналата вечер. Сценариститена шоуто вече се чудят какво да измислят, за да бъдат интересни на зрителите, но уви не го постигат. Напротив вместо да подготвят интересни образи за участниците, те залагат на изтъркани хомосексуални етюди.

В случая хомо любовна история се разигра между Димитър Рачков и един от участниците в Капките - Папи Ханс. Навярно това беше намигване към слуховете, че младия изпълнител е гей. Припомняме ви, че в негово изказване преди време той обяснява, че е имал взимане даване с мъже в миналото си, но заради интригите в затвореното общество се отдръпнал и вече си лягал само с жени. В този ред на мисли мнозина смятат връзката му с певицата Дара за чиста проба пиар.

Папи Ханс: Когато бях на 20, спах с мъже

Снощи щом Папи приключи превъплащението си в Енрике Иглесиас към него се приближиха водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. В закачливи коментари обаче изведнъж Рачков започна да пусна палави ръце на певеца. „Ти гадже имаш ли си? – попита актьора, а певецът му отвърна с категорично не. „И аз!“, каза Рачков без да се замисли. С това той потвърди категорично раздялата си с колежката му Мария Игнатова. Веднага след тези откровения Рачков обаче се хвърли да целува Папи Ханс по устата. Секунди след това пък го „обязди“. Певецът пък реши да продължи закачката като просна водещия насред сцената и симулираха интимни ласки.