Може и да е Великден-един от най-големите християнски празници, но БГ звездите не знаят що е смирение и християнско поведение. Дори в най-светлите за вярващите дни, Камелия, Гери-Никол и Кристин Каменова показаха по-скоро смущаващи и откровено сексуални кадри, за да честитят на почитателите си Възкресението на Христос.

В кратко видео менторката от „Гласът на България” показа за пореден път напращелия си бюст, който нарочно излагаше на показ на камерата. Ясно се виждаше, че Камелия не носи бельо. Заради участието си в музикалното шоу тя поспря с чисто голите снимки, но често посланията й носят неприкрит сексуален заряд.

Гери-Никол пък се похвали, че отдъхва на нашето Черноморие и щедро разкри яката дупара. Певицата не спира да се дупи пред камерата в най-различни пози, без свян дори на Великден. Не остана по-назад и българката с най-големия бюст Кристин Каменова, която мре на да присъства в медиите.

Тя се похвали с празнична фотосесия само по бельо, при това червено. От него ясно се виждат новите й придобивки – 1000 кубика пресен силикон във всяка гърда. В социалните мрежи Каменова разкри, че вече е боядисала яйцата и се допитва как да направи козунака, предоставяйки избор между стафиди и шоколад.