search icon
search icon

Мария Силвестър се целува по улиците

инстаграм

инстаграм

Водещата вече не крие близостта си с младия мачо

Мария Силвестър най-сетне разкри колко обича новия мъж до себе си и показа на феновете си доста интимна сцена между двамата, видя само Hotnews.bg. 42-годишната водеща на „Бригада Нов дом” преживя тежък развод с артиста Силвестър Силвестров и оттогава не парадира с любовните си връзки, нито може да бъде изловена в крачка.

Още преди години тя призна, че има приятел, но побърза да уточни, че е самостоятелно момиче и сама си е купила къщата, в която живее със сина си. Напоследък обаче започва да повдига завесата около личния си живот и да споделя кадри с любимия си. Наскоро в стори в инстраграм Силвестър се показа в прегръдките на млад мачо с атлетична физика. Той очевидно е много влюбен в нея и непрекъснато напира да я целува, но пък и тя не се дърпа много.

В сторито Мария признава, че е в Русе, където си забравила телефона до банкомат, но младият мъж й го върнал. Дали романтиката на града край Дунава или вечните клюки по неин адрес, които я вкарваха в леглото на колегата й майстор Караджов са причина Силвестър най-сетне да се разкрие, остава загадката. Единственото сигурно е, че тя е много щастлива и видимо подмладена в компанията на любимия. 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари