„Познавам отдавна Николай Воденичаров-Никеца, който влезе в отбора на Иван Лечев в „Гласът на България”, но ние сме само колеги”. Така певицата Жана Бергендорф отрече писанията, че е влюбена в рокаджията. Повод за тях стана нейният статус:”Обичам те” към Никеца, след като той свири на сцената на музикалното риалити и заслужи похвалите на Лечев. „Ние сме работили много време с Николай Воденичаров в различни столични заведения”, обясни в „Преди обед” изпълнителката.

Просто била възхитена от изпълнението на рокаджията и искала да го подкрепи при участието му в Гласът. Тя обаче категорично отрече фалшивата новина за ново гадже и романтична почивка в Арбанаси, като обясни, че вече не обръща внимание на подобни писания. С Никеца за последно се виждала преди повече от три месеца.  Също лъжа били писанията, че дължи пари на банки и е закъсала финансово. Била отдадена на възпитанието на сина си, нови песни и клипове и спряла да плаща данък обществено мнение.

„Преди това много се срамувах, ходех с наведена глава, но днес вече не е така. Много се дразня обаче, като ми се обадят приятели, които ми докладват какво са прочели”, призна Бергендорф. В студиото на Би Ти Ви певицата се показа видимо напълняла и с червената си коса, с каквато я помним от години. Тя представи новия си клип, посветен именно на фалшивите новини.