В неделя вечер, 24 март, зрителите на bTV ще станат свидетели на трогателен романтичен жест на Влади Ампов-Графа към неговата съпруга Мария. На сцената на „Гласът на България“ Графа, под акомпанимента на китарата на Иван Лечев, ще изпълни специално парче. Какъв е поводът за поздрава и присъствието на семейството на треньора в залата, ще стане ясно в неделя в пети епизод от кастингите на тъмно в 20 часа по bTV.

Празничното настроение ще продължи и за един от участниците, чийто специален повод ще провокира музикално изпълнение на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев. Втори шанс за живот на музикалната звезда ще поиска колоритен участник от сезон 2018 на „Гласът на България“, който се завръща в кастингите на тъмно, твърдо решен да впечатли своя идол Камелия.
Българин, роден в Ливан, но избрал да живее в България, ще се качи на сцената на шоуто, пет години след като успява да стигне до четвърт финала на детското издание на „Гласът на Германия“. С този успех и мечтата да стане световноизвестен певец, той ще се бори да застане лице в лице с треньорите в най-гледаното музикално риалити у нас. Негов пряк конкурент в тази битка ще бъде музикант с опит в алтернативна рок група, чийто копнеж е да напълни най-голямата зала в България.

Кулминацията на петото издание от кастингите на тъмно ще постави вокално-инструменталното изпълнение на британски гражданин, който твърди, че „Гласът на България“ е неговият втори и последен шанс да последва мечтата си за кариера на музикант.