Бившата вокалистка на Deep Zone Project, с която ходиха на "Евровизия" - Йоанна Драгнева най-после си намери мъж. 32-годишната певица, която е и общинска съветничка в София, залюби водещия от БНТ Мирослав Димитров, който някога изгря в предаването "На кафе" като репортер на Гала. Връзката им е от няколко месеца, но вече се говори, че може да има и сватба. Припомняме, че певицата имаше сериозни отношения с актьора Ненчо Балабанов, който обаче не продължиха дълго.



Любовта на Йоанна и Миро се развива мълниеносно, твърдят познати на двойката. Певицата и водещият, който всъщност е завършил НАТФИЗ, започват да се появяват заедно едва тази есен, а се твърди, че вече живеят под един покрив. Бившата любима на Балабанов все още предпочитала да пази мълчание около отношенията им.



Миро обаче наляво и надясно се хвалел, че е официално обвързан със сексапилната блондинка. Навръх Нова година той обявил официално пред близките си, че е обвързан с нея.

Това става повече от две години след като певицата окончателно скъса с Ненчо Балабанов. Известно време тя топлеше леглото на музиканта Васил Ананиев, който обаче има официална съпруга в САЩ. Говори се, че певицата е била без мъж поне година преди да се залюби с Миро. 

Вчера Йоанна се похвали, че участва в нов проект и то филмов. "Снимаме игралния филм 'Връзкология'.. в приятна нежна компания", отбеляза в социалната мрежа тя. Оказа се, че в лентата й партнират перкусиониста Калин Вельов и позабравената певица Мария Грънчарова.