Мариана Векилска, която хвърли бомба като обяви, че отива да работи в Брюксел, се е подготвила старателно за новото си поприще. 44-годишната брюнетка обиколи козметичните клиники в София, за да изглежда зашеметяващо през новата година, когато ще напусне България. Най-много време тя отдели на новите си вежди, които най-сетне отговарят на нейните критерии за плътност. Мариана започна изписването на новите вежди още през ноември и едва преди дни обяви, че вече изглеждат така, както тя иска.

По лицето й няма нито едно петънце, което подсказва, че тя е минала и серия мезотерапии-процедура за красиво и свежо лице, която щади кожата. Бръчките на Векилска също са изгладени, а устните й са плътни, точно както изглеждат след процедура с хиалурон. Водещата, която от години се бори и с наднорменото тегло, е честа пациентка на известни софийски клиники, които се грижат тя да изглежда във форма.
Решението й да напусне Би Ти Ви предизвика буря в социалните мрежи, като почитателите й пожелават успех и много бъдещи предизвикателства