Гала пропуска погребението на племенника си, който бе застрелян от полицай в САЩ, където живее. Приятели и близки ще му кажат последно сбогом тази събота, но тъй като дори в момента лицето на „На кафе” води предаването си, очевидно няма как да стигне зад океана до утре.

Братът на Гала с дъщеря си и племенничката-щерката на водещата

Гала отиде при семейството на почернения си брат миналата седмица, явно с надеждата да присъства на погребението, но заради полицейски формалности, то се е забавило. Последно сбогом на Джордж със сигурност ще кажат сестра му, която е кръстена на щерката на Гала- Мари, баща му, майка му и неговата приятелка, която работи като сервитьорка.

Убитият и приятелката му


Сестрата на разстреляния обяви и сметка за дарения за семейството, които щели да бъдат използвани за погребението и последващи съдебни действия. Въпреки че някой от приятелите й в социалните мрежи се зачудиха защо се събират пари, след като семейството е достатъчно състоятелно, много хора откликват с различни по размер дарения от 10 до 100 долара. Събрана вече сметка надхвърля 10 000 долара.

обявата за събиране на дарение за семейството