Въпреки че връзката между Ники Илиев и Ивет Лалова е в миналото от 10 години, актьорът не може да забрави спортистката. В предаването „Черешката на тортата” той не обелва нито дума за бившата си съпруга Саня Борисова, но вчера проговори за лекоатлетката. Поводът бе признанието на друга участничка в кулинарното шоу - Ралица Паскалева, която дари със син спортиста Теодор Салпаров. „И аз живях със спортистка година и половина. Нищо не се получи, но при теб няма да е така”, изстреля Илиев не особено тактично, докато Ралица обясняваше колко е щастлива с мъжа до себе си.


Ивет Лалова и актьорът бяха една от най-обсъжданите светски двойки преди десетилетие. Ники и Ивет се залюбиха през лятото на 2006-а. Тогава най-бързата бяла жена в света бе засечена в компанията на един от най-желаните хайлайф ергени на плаж край Варна. Там двамата били дегизирани, за да не бъдат разпознати. Ивет се криела под каубойска шапка и тъмни очила, но била разпозната по татуировката - огромно слънце на пъпа. Запознати припомнят, че тогава Ивет буквално отмъкна манекена от щерката на Стефан Софиянски - Ива. Двамата дори планираха да живеят заедно, но в последния момент тя се оправда, че има натоварена спортна програма и няма смисъл да живее с друг човек под един покрив. Преди това, през 2005-а, Лалова развали годежа си с дипломирания актьор Еди Казасян, малко след като счупи крака си по време на загрявка на състезание в Атина. Двамата се разделиха през 2008 година. Илиев се ожени за Саня Борисова, с която се раздели официално преди месеци, а Лалова продължава да е съпруга на Симоне Колио.


Междувременно актьорът изригна срещу публикациите, че е болен от витилиго. „Качвам тази необработена снимка заради тъпотата на някои бг медии, които ме изкараха тежко болен заради синина над дясното ми слепоочие, която се видя в предаване. Синината се случи по време на кикбокс спаринг/вие да видите другия!!!/ и отдавна я няма. Петната по ръцете си ги имам от 5 години и никога не съм ги крил. В момента съм напълно здрав, за което съм супер благодарен. Желая ви здраве и хубави празници”, написа Илиев в социалните медии.