Ники Илиев е запазил баровското жилище в престижен столичен квартал, което допреди година обитаваше заедно с бившата съпруга Саня Илиева. Вчера вече разведеният красавец показа мезонета на зрителите на „Черешката на тортата”, в който бе свил гнездо с Борисова преди близо десетилетие. За обзавеждането Илиев наема дизайнерка, която изработва уникален диван по идея на актьора.

Основно изискване на Ники било завесите на прозорците да бъдат от тафта подплатена с „блекаут“ – материя, която изолира напълно светлината, за да не пречи когато гледа филми на огромния си плазмен телевизор. Прави впечатления, че вместо книги върху голямата библиотека, стопанинът е наредил само филми, така че очевидно не набляга много на четенето. На втория етаж на мезонета е отделено място за фитнес, където вчера участниците в Черешката трябваше да покажат умения си по бокс върху специален чувал.


Илиев дели баровското местенце само с кучето Анджи. Двамата със Саня също имаха домашен любимец, но явно той е останал при бившата му съпруга