Цеци Красимирова се готви за сватба, след като преди броени часове се сгоди за богаташа Майкъл Струмейтис. Моделката показа снимка с невероятен годежен пръстен с огромен диамант, а под нея заваляха пожелания за много любов и дълъг живот. Част от приятелите на Цеци не крият изненадата си от съдбоносното решение, но всички са категорични, че двамата влюбени са родени един за друг.


Годежът се случи в най-важния ден в живота на Красимирова, както го определи самата тя. Става дума за стрелбата преди 15 години в Амстердам, при която загина тогавашното й гадже Косьо Самоковеца, а тя оцеля като по чудо с куршум в главата. Косьо бе застрелян на площад „Дам” в Амстердам. Ликвидиран бе на улицата, след като излиза от бижутерски магазин в компанията на Цеци Красимирова, която е ранена в челото от рикоширал куршум.

Ето какво написа тя на профила си във Фейсбук по повод тъжната годишнина: "Днес е моят ден. Моят Специален ден... Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея... Моят втори рожден ден... Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там... на онова място... в Амстердам... Бях млада, наистина много млада и незнаеща, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент... Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес... Силна... Вярваща, Благодарна за всеки миг, за всеки ден... фокусирана само и единствено върху това, което ми носи радост и мир. Също така ме направи и безкомпромисна, когато става въпрос за моята любов, за моето време, за моята истина! Нямам желание нито да се харесвам на някого, нито да променям мнения, измориха ме тези измислени и безсмислени празни движения и театри!!!

Ако някой не ме разбира - просто да не се и опитва. Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е само мой и го живея така, както Аз намирам за истински и правилно! Харесвам да казвам често пред приятелите си: Идваме сами и сами си отиваме и всичко е един миг, живейте тук и сега!"