search icon
search icon

Вотът срещу Кулагин манипулиран

Instagram

Instagram

Четири пъти гримьора бягал от Къщата, Азис го прибрал с Майбаха

Вотът срещу Валентин Кулагин в лайва снощи е манипулиран. Тази версия масово се дискутира в социалните мрежи. Възмутени фенове на скандалния гримьор оповестиха, че гласуването им във Фейсбук изобщо не е било зачетено, а процентите стояли непроменен почти през цялото време на шоуто. 

HotNews също следеше гласуването и се увери, че непрекъснато Ваня Костова стоеше с наказателен вот 29%, а Валентин Кулагин 71%. "Как така не мръдна и с 1% надолу?!", чудеха се адекватно зрители на шоуто. "Кулагин излиза , продуцентите са го решили още снощи ,понеже прекали и сега манипулират с насаждане на негативизъм към него , а до вчера си правиха лайфовете на негов гръб", коментират във Фейсбук страницата на Биг Брадър България. "Много интересни тези преди 2 дена създадени профили,гласували още на секундата срещу Валентин Кулагин ! После да изглежда,че наистина публиката го е изгонила,докато тя отдавна го провъзгласи за свой ПОБЕДИТЕЛ! Тотален фалш сте", казват други.

Кулагин с кристална маска за 2500 долара

Ето и доказателство срещу манипулирания вот на предаването снощи:

Гласят Папи Ханс за победител във "ВИП Брадър"

Масово гласовете срещу Кулагин идваха от т.нар. профили фантоми т.е. несъществуващи хора натежаха на вота му за изгонване. Ясно е, че както в Инстаграм можеш да купиш харесвания и последователи, така и в конкурентната социална мрежа има начини да се сдобиеш с вот по нечестен път. Хакерската намеса не позволи системата да регистрира реалните гласове. А въпроса защо Биг Брадър избра да защити естрадната певица, която първа атакува физически Валентин, остава загадка. 

При нажежената на макс ситуация в Къщата, Кулагин успя да изнерви до краен предел Ваня Костова. От цялата ситуация обаче тя показа другата си страна, загърбвайки ролята си на миловидна дама или както я определи гримьора от руски произход - "самарянката". Изпълнителката от "Тоника" се превърна в истинска хала и налагаше ексцентрика в серия от удари, за които Биг Брадър очевидно не предприе мерките, с които преди години изгони Джийсън Брад Луис (само заради една вода в лицето на фолк певицата Райна) или пък Гроши и Найден - упражнили агресия в проекта. "Агресията ражда агресия, лъжата - лъжа. Всички лъжат, нападат и това било творци, интелектуалци!?! Нямам думи!", възмути се журналистката Антоанета Титянова в пост.

HotNews научи също от сигурни източници, че не два пъти, а цели четири Валентин е правил опит да избяга от Къщата на "ВИП Брадър". Последният, от които беше в петък, за което първи писахме. Тогава по трасето на Нови хан се притекъл на помощ Азис. По това време той отивал с Майбаха си към работното място.

Още от hotnews

Коментари