„Женим се с Явор Бхаров. Искаме да продължим заедно! И вече съвсем сериозно го мислим – защо пък не.“Това сподели звездата от „Скъпи наследници“ Рая Пеева за отношенията си с Явор Бахаров. „С Явор се запознахме случайно. Валеше дъжд, аз бях с приятелка, а неговото куче дойде при мен. И двамата сме от „Бъкстон“ и повече от 15 години движим в обща компания, но се срещнахме ей така и решихме да пробваме. То взе, че стана“, споделя за първата си сериозна връзка Рая, цитира "България Днес".

Бахаров се обясни в любов

„Сега се обичаме наистина. Мога да кажа с гордост, че съм го променила. И той мен промени. По-сериозни сме някак си. Искам сватба! Интуицията ми подсказва, че трябва да градя нещо с този човек“, обяснява Пеева.

Рут Колева е пълно дърво в секса

Двамата живеят на семейни начала вече две години. „Надявам се, че сме построили една добра основа, защото доста хора се опитваха да ни разделят“, казва Рая и отрича да е имало изневяра от страна на Явор, каквато версия се тръбеше в медиите преди няколко месеца. „Няма такова нещо, ние сме постоянно заедно“, уточнява Рая.