Тв водещия и фитнес манияк Кирил Влъчев-Скалата се оказа първия, който е лансирал в събитията си носителката на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова. HotNews се добра до видео, в което разголената, едва 16-годишна блондинка лъска автомобила на популярната светска персона.

Вълчев открил за сцената и актуалната носителка на титлата "Мис Силикон" Ана-Мария Чернева. Тя и Нора се познават от години, като са участвали в продуцираните от Кирил шоута.  С днешна дата Скалата пак подхваща подобен род мероприятия и разбира се верен спътник в изявите му ще бъде силиконката Ана-Мария.

Йовчев и Киро Скалата станаха партньори

Продуцентът Вълчев рестартира благотворителната промоции на силовите спортове "Крале на силата". Този сезон турнето му обхващащо освен шампионите с мускули ,привлече своите стари приятелки познати днес като скандални еротични модели и светски личности.

Оказа се, че живеещата в къщата на "ВИП Брадър Нора Недкова е дебютирала още на 16 години в предаването му "Фитнес Мания", излъчвано някога по М Сат. Изтекоха апетитни кадри от ретро видео по бански и лесбо заигравки. Интелектуалеца с мускули отново показа своя нюх към сексапилните красавици като включи в кампанията от последното си издание в София, коронованата миналата събота "Мис Плеймейт 2018" Жанет Осипова.

Киро се гушка с Ана-Мария Чернева.

Очаквайте поредното издание "Крале на силата" тази събота в Пловдив от 11 часа на бул. "6 септември" - паркинга на Мосю Бриколаж актрисата и модел, победителка в "Мис Силикон 2018" от преди месец Анна-Мария Чернева,която се оказа откритие на Скалата включвайки я още на 16 години в "Календара на труда".