Бившата плеймейтка и настояща съпруга на бизнесмена Християн Гущеров, Светлана Гущерова, коментира слуховете, че е осребрила брака си с договор, по силата на който ще бъде щедро обезвъзмездена при евентуален развод. "Категорично не съм подписвала такъв договор, нито пък някога е бил на дневен ред!", заяви с абсолютна увереност блондинката в интервю пред седмичник. " Чудя се откъде на някой може да му хрумне подобно нещо".

След като взе фамилията на съпруга си, Светлана е твърдо решена, че някои неща е оставила завинаги в миналото си като еротичните фотосесии за "Плейбой", например. "Вече не ми отива да се снимам еротично. Сега съм семейна жена и трябва да се държа на ниво, не искам и няма да злепоставя по никакъв начин фамилията Гущерови. Край на по-разголените снимки! Това остана в младостта ми", казва още младата булка.

Не би се впуснала и в риалити формати, както направи миналата есен, за да влезе в "Биг Брадър Ол Старс". "Вече нямам място в друга къща, освен в моята. Различен човек съм - създала съм семейство и нямам работа в риалити. Станах много по-отговорна, зряла и сериозна. Улегнах покрай съпруга си. Хрис пък преди беше по-затворен - не ходеше на кино, не пътуваше често, а сега е различно. Вече и той обича да се събираме с приятели, да гледаме филми и да пътешестваме. Стана по-контактен и общителен", доволна е Гущерова.