Синоптичката Гери Малкоданска кара много тежка бременност и не смята да излиза на екран за разлика от бившата си колежка Десислава Банова. За да замажат липсата й днес в предаването „На кафе” пуснаха стар запис със съвети от Гергана за стегнато тяло и диети, който е сниман преди месеци. Гафът доказаха неразлистили се дървета край които красавицата правеше упражнения. Наскоро Малкоданска сама призна, че е лежала в болница, но не поясни, че причината е била задържане. Тя е готова на всичко, само и само да запази бебето си, след драмите които изживя. При силни порои в Плевен майка й едва не загина, но за щастие се спаси на косъм от паднало дърво. 

Гери с брат й

Малко след това Гери преживя още един кошмар – питбул разкъса любимото й куче. Опитите на брат й Иван да спаси животното , претърпели неуспех, а самият той се разминал едва – едва с нападението, след като свирепото животно се нахвърлило и върху него. Припомняме, че Малкоданска е полусираче, защото е загубила баща си на 7 години и е изключително привързана към анестезиолога Иван, който е не по-малка звезда от сестра си, но само в Плевен.

Малкоданска има намерение до раждането да не се появява на екран след включването в кепи на синоптиците на Николай Василковски. Проблем е обаче махането на Никол Станкулова, която все по-трудно крие бременността си. Така двете синоптички ще излязат в майчинство почти едновременно, а Василковски и Нора Шопова ще имат нов колега.