Актьорът и певец Александър Сано призна пред списание LOVE style, че никога не са се разделяли със съпругата си Нели Атанасова, напук на честите публикации, че двамата ще се развеждат. „Случвало се е само заради работен ангажимент. Но иначе не за седмица, не за ден, а и за секунда не сме били разделени с Нели. Тези писания не ни интересуват. Важното е, че всичко между нас е наред. На 28 май направихме десет години, откакто сме заедно. Аз съм все така влюбен в жена ми, чувствата ми по никакъв начин не са намалели. Дори бих казал, че са се засилили. Нели е жената, която най-много съм обичал в живота си”, доверява Сано пред LOVE style. А дали  искат да имат още едно дете?
„Аз настоявам, но ще видим какво ще се случи. Тук измъкващия отговор е: „Божа работа””, смее се актьорът.

Дъщеря му Ава вече направи своя дебют в киното във филма „Денят на бащата”, който излиза през септември. В него тя играе негово дете. „Справи се изключително добре. Определено й се занимава с кино. Хвърлих й пъпа в Кралската академия по изкуствата в Лондон, така че най-вероятно по-нататък ще се занимава с някое изкуство”, казва още Сано.
Т

ой издава, че е впечатлен от Димитър Бербатов като актьор. Двамата имат общи сцени във филма „Революция X”. Футболистът отишъл на снимките абсолютно подготвен. „Беше си отделил време да помисли върху своя образ и всичко се случи изключително бързо. С много приятни впечатления съм от работата с него и искам да го поздравя. Митко, както и всички големи звезди, които съм срещал в живота си, са супернормални и земни”, споделя Александър.