Напрежението между Данчето Христова и водещите на "Като две капки вода" Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека вече е потушено. След като в последните няколко предавания комиците усмиваха смело естрадната титанка, те вече са по-внимателни с чувството си за хумор спрямо нея.

Както HotNews вече писа певицата се разбесня на имитаторското шоу заради шегата, която си направи предаването на неин гръб. Неотдавна водещите разиграха скеч, който извади от равновесие Данчето. Рачков и Зуека показаха снимка на Фидел Кастро с надпис, уж написан от кубинския вожд, на който пише „Данче, чакам те на нашето място“. Шегата хич не се понрави на Христова, която приема намека за връзката й с бившия кубински лидер за неуместна. Усмивката й изведнъж замръзна, а след тази случка след шоуто се разиграл грандиозен скандал между нея и екипа на продукцията.

Очевидно продуцентите са си взели остра бележка, тъй като при вчерашния лайв, Господарите бяха по-меки от всякога спрямо думите, които подбираха по адрес на журиращата лейди. "Благодарим ти, Данче!", "Искаме да благодарим на г-жа Христова!" и прочее мили обръщения хранеха егото на естрадната звезда миналата вечер. Този път комедиантите не си позволиха и миг волност в изказванията си към любимката на Фидел Кастро.

Димитър Рачков и Зуека не веднъж изпускат чувството си за хумор към, когото и да било участващ в продукцията. Шегите им често прекаляват и отдавна дразнят зрителите. "Банални са с тези простотии. Трябва да сменят плочата или сценаристите, които са се изтъркали", коментират фенове на "Капките".