Дългоочакваната изява на Криско в „Шоуто на Слави” в петък вечер разочарова зрители със скука, изненадващо скован рапър и вечно заяждащ се водещ-образ, от който Трифонов спешно трябва да излезе. Въпреки очакванията на зрителите Талев да внесе хумор, да привлече младите зрители и да превърне петъчното предаване в истинско шоу, това не се случи. Той седеше като ученик на ужасно старомоден фотьойл, заменил прочутото канапе за гости и сричаше въпроси на зрители, които счупиха тъпомера като какво освен главата си бръсне Слави и може 10-годишен да покаже как танцува на песента „Гледай как се прави”.

Фантазията на сценаристите да привлекат зрители се изчерпи с идеята 172 сантиметровият Криско да застане до 198 сантиметровия Слави, за да се види разлика в ръста, все едно са пред донаборна комисия. Слави, който от години играе отегчен и злъчен, но едновременно с това железен телевизионер дотолкова е изчерпал образа, че всеки разговор с какъвто и да е гост изглежда еднакъв и дори участието на Криско не можа го пречупи. Младият музикант пък се бе стегнал заради голямата отговорност и не можа да покаже харизмата си, която го направи звезда №1 в България.

Единственият светъл лъч бе гостуването на македонския рапър Сладкаристика, който успя да разсмее публиката със заекването си и смешките за съпругата си еврейка. Зрителите се разделиха на двата полюса след петък вечер, като едните изразяват пълна подкрепа към нововъведенията, но други са критични: Бива ! Но това с интерпретациите е тъпо и досадно ! Ще ни писне като с видеоклиповете " На Аз съм твоя мъж". Като направите нещо не го предобрайте толкова че да ни надувате главите с нещо толкова тъпо и безсмислено , пише М. Милушева. „И двамата ви обичам. Но държа да бъда честна. Този път ми беше скучно. Стиковайте се повече, раздвижете се повече. От Слави Криско пак не можа да вземе думата. А уж беше водещ. На пръв поглед дребни неща, но се загуби малко шоуто, измести се”, коментира Р. Иванова. Не така мисли Румяна Андонова: „Много сте добри !Обичаме ви!” , както и Невелина Начева: „Не съм спряла 40 минути да се смея. Бяхте направо откачено яки”.