Бившето гадже на Михаела Филева – Павел, остана без дом. От известно време той спи в музикалното студио, което продуцентката Саня Армутлиева му е предоставила за работа. Там е занесъл и всичкия си багаж, призна наскоро изпълнителят. По думите му, да живее в студиото отдавна било негова мечта.

"Всеки музикант иска това, за да може по всяко време на денонощието да стане от леглото и да запише музиката, която му е хрумнала. Иначе може да изпусне бъдещ хит", надява се Павката. Според клюките обаче думите му нямат нищо общо с истината. В действителност той нямал пари за квартира, затова се наложило да се нанесе там, където работи. Не е ясно къде отиват хонорарите му като водещ в "Гласът на България", нито къде харчи парите, които взима от участията си с Венци Венц, пише "Уикенд".

Любопитно е, че двамата с дуетната му половинка взимат едни и същи възнаграждения, но само Павел бил вечно без пари, докато Венци не се оплаквал. Наскоро чаровният рапър от Бургас окончателно се раздели с колежката си Михаела Филева, която вече излиза с диригента Максим Ешкенази. Вероятно тя го е изгонила от общото им жилище и затова е заживял на работното си място, коментират в музикалните среди.