Футболистът Благой Георгиев се изповяда след поредният крах в любовта. След като стана ясно, че се развежда и със съпругата си Есмер Омерова, той реши да го раздава грешник. "Аз съм най-грешен от всички. Много неща съм направил, които да се чувствам така, не е само разводът. Едно от нещата, които няма да си простя е това, че и трите ми деца растат без мен. Не успях да създам семейството каквото трябва да бъде", сподели спортистът в предаването "Папараци".

Благо Джизъса обясни, че с последната му жена се разделят като приятели. "Така го решихме. Все пак имаме дете и трябва да останем в добри отношения", обясни той, като уточни, че синът им ще остане при майката. "Не съм си представял, че едно дете ще расте без майка. Децата ми са най-важното. Аз нямам проблеми нито с Христина, нито с Есмер", коментира още Георгиев.

Ритнитопковецът, който винаги е афиширал колко е набожен, твърди че и с другата си бивша - Христина са се разделили в стечение на обстоятелствата. "Нито в едната , нито в другата връзка е имало трети човек. Просто двамата взехме това решение", категоричен е той.

Разводът му с Есмер ще се случи в Русия. Двамата имат граждански и църковен брак.