Константин е един от най-атрактивните участници в новия сезон на "Като две капки вода". Хитовият попфолк изпълнител изненадва журито и публиката с успешните си образи, които представя на сцената на култувото шоу. Ден преди превъплъщението си като Василис Карас в риалитито, той сподели на Лора Крумова как се чувства на тази сцена.

"Всички се изненадват, че мога да пея подобни песни, но когато се учих да пея, нямаше попфолк. Имаше Алла Пугачова, Ал Бано, Георги Христов и Васил Найденов. Смятам, че когато човек е талантлив, може да пее всякакви жанрове", разказва певецът в "Събуди се".

Следващото предизвикателство за попфолк изпълнителя е да влезе в обувките на една от най-големите балкански звезди.

"Василис Карас няма нищо общо с моя глас и ще бъде трудно, а и текстът на песента е много сложен. Хората имат очаквания от мен, защото музиката е близка до нашата" - сподели Константин за образа, в който ще влезе в понеделник.

"След ролята на Papi Hans, няма проблем да ми се падне всеки един образ. Единственото, което може би ще ме притесни, е да се превърна в някоя млада и модерна певица, която танцува и пее много", шеговите вметна изпълнителят на "Пайнер", пише signal.bg

Новият епизод на "Като две капки вода" е в понеделник, 19. март, точно в 20.00 ч. по Нова телевизия.