Актрисата Даяна Ханджиева, за която в светските среди се говори, че има тайна връзка с колегата си от „Скъпи наследници“ Орлин Павлов, успя да засили тези слухове с признанието, че си пада по синеоки мъже.

Пред списание Story екранната Катерина разкри какви мъже биха могли да привлекат вниманието й.

„Предпочитам да е по-висок от мен. Харесвам синеоки и зеленооки мъже, макар че най-голямата ми любов беше с тъмни очи. Не мисля, че има някакви задължителни характеристики, просто да ми харесва. Като характер - да ми е леко с него, да не ме товари с излишни глупости, да не ми се сърди“, обяснява актрисата.


Според писанията в медиите отношенията на Даяна и Орлин се задълбочили след края на снимките на „Скъпи наследници“, тъй като преди това тя имала сериозна връзка. При това не с кого да е, а с един от операторите на драмеди поредицата.

За нещастие на вече бившето й гадже именно на него се падала „честта“ всеки път да снима интимните й моменти с Орлин. И макар че на Даяна не й било съвсем комфортно от създадената ситуация, все пак се чувствала добре, тъй като това е Орлин Павлов, пише HotArena.