Фолкпевицата Емилия показа завидно самочувствие в интервю пред Канал 3. Изпълнителката на „Весело момиче” се определи като човек на изкуството, явно без да обръща внимание, че жанрът, в който се изявява се определя като „най-лекия”. Пред микрофона блондинката надълго и широко разсъждаваше по въпроса за музата в изкуството, като даде да се разбере, че нейната е новият й любим Жорж Башур.

Тя отново показа годежния си пръстен, но категорично обяви, че не вижда смисъл да се появява публично с мъжа до себе си. „Каквото имах да казвам за любовта, която е огромна, го каза в едно голямо интервю”, коментира влюбената певица. Двамата с Башур били решили, че сега няма нужда да се появяват в обществото заедно. „Не искаме да досаждаме, чувстваме се като всички нормални хора, които усещат любовта”, каза още Емилия.
Певицата обаче не пожела да коментира как синът й от Коко Динев приема новия мъж до нея, обяснявайки, че става дума за лични неща. Иван вече е почти на девет и явно има резерви към новата любов на майка си. Емилия и Динев финализираха връзката си едва девет месеца след като посрещнаха втората си обща рожба – дъщеричката им Мира. Тя все още е твърде малка, за да има мнение по въпроса за новата връзка на майка й.