Подмятания като "този травестит" изобщо не допадали на гримьора Валентин Кулагин, който тази седмица е сред най-коментираните персонажи от малкия екран, заради участието му в "Черешката на тортата". Хора от обкръжението на стилиста разказват, че ексцентричния хасковлия определял себе си като кросдресър.

Всъщност дали е кросдресър или травестит няма особена разлика, но Валентин предпочитал по-модерното определение за представителите от мъжки пол, които предпочитат да носят силен грим и да се обличат в женски дрехи.

"Преди години Кулагин се обличаше още по-фрапантно, а гримът му беше като за циркова програма. Напоследък обаче е укротил визията си. Въпреки това пак изглежда шокиращо за мнозина", коментират в средите. С тази провокативна външност, той се подвизава още от 20-годишен. Докато живеел в родния си град Хасково, постоянно бил сочен и подиграван от съгражданите си. За да избегне гаврите, той нямал търпение да се премести да живее в София. В големия град, придобил повече кураж да се развихри с четката за грим върху себе си.

В интерес на истината преди доста години, името на гримьора се чу най-вече покрай твърденията му, че Миро Костадинов от дует "Каризма" си падал по него. "Бях малък и тепърва опознавах светските среди в София. Една вечер след бурно парти Миро ме покани на афтър в апартамента си на питие. В един момент изчезна и негов приятел, ме помоли да отида в другата стая, Миро искал да ми покаже нещо. Бяхме се срещали няколко пъти преди това и знаех за симпатиите му, но не очаквах такава развръзка. След като влезнах в другата стая, Миро гледаше някакво брутално порно и ме попита дали ми е интересно, това което виждам. След което стана и си спусна панталона до глезените - отдолу беше натюр. Бях втрещен. Казах му, че това е неадекватно поведение и по-добре да си вдигне панталона в начална позиция, вместо да се унижава", разказва в интервю дизайнерът.