search icon
search icon

Вяра Панталеева представи своето "Писмо"

снимки: Facebook

снимки: Facebook

Идеята за "Писмо" се ражда още през 2012 г., но цели 6 години по-късно екипът намира точния момент за нейната реализация

След почти година мълчание, навръх Деня на влюбените Вяра Панталеева представи новата си песен - в нов стил и с нова визия. Парчето се казва "Писмо" и е по музика и текст на саматa изпълнителка.

"Песента "Писмо" е за всички влюбени хора, които не се страхуват да изравят емоцията си", споделя певицата за новия си проект. "Неслучайно избрах 14-ти февруари, за да я представя, защото през последните години всичко много се измести, любовта остана на заден план, а мисля че тя е в основата на всичко" - разказва Вяра.

Идеята за "Писмо" се ражда още през 2012 г., но цели 6 години по-късно екипът намира точния момент за нейната реализация. Режисьор на стилното видео е Любо Цанков, а продуцент на проекта е Чавдар Цолов. Записът е реализиран в студио XS Artists.


"С помощта на Петър Рангелов, който е автор на аранжимента (и на целия екип), материализирахме и реализирахме тази песен за Деня на влюбените като най-подходящ момент за премиера" - допълва Вяра.

Цялата стилистика на парчето – музикална и визуална, са насочени към едни сякаш позабравени нежни и романтични емоции и трепети, претопени в забързаното и агресивно време, в което живеем. А какво по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан?!

Източник: signal.bg

Още от hotnews

Коментари