Андрей Слабаков поряза жестоко Гергана Дончева, което преди дни се оплака от сексуален тормоз от страна на Стивън Сегал. Според Слабаков Гери сама си е виновна, тъй като не спира да се пуска полугола по телевизията и в социалните мрежи.

„Само луд човек не би направил намеци на жена, която му се появява в такъв вид“, заяви Андрей. От предаването на „На кафе“ включиха от Тайланд на скайп връзка Гери, а в студиото бе самият Слабаков. Дончева трябваше да говори за сексневолите си със Стивън Сегал, а Андрей не остана безучастен към разговора. „Гледай я какво показва, после някой й бил виновен“, показа на Гала гащичките, които се подаваха от рокличката на Гери, цитира "Шоу".



„Със Стивън Сегал ме срещна житейският път през 2015 г., когато той си търсеше асистентка и аз се съгласих да му бъда такава по време на неговото европейско турне. Той освен актьор е и музикант и то беше част от музикалната му кариера. След един от концертите той ме помоли да му направя масаж на ходилата. Аз помислих, че се шегува и може би трябва да си тръгна оттам, щом той настоява за такова нещо. След няколко дни поиска да му масажирам раменете, а после поиска и лимфни възли, което аз категорично отказах. Физически не ме е насилвал по никакъв начин, но той знае, че съм популярна личност в България и при мен няма да мине номерът му току-така. Но е имало момичета – негови асистентки, които бяха съгласни да му правят масажите и са оставали в стаята му. Той беше недоволен от това, че аз не се съгласявам и поиска да му намеря нова асистентка. Стивън постоянно ме караше да му търся азиатки, защото били скромни и винаги съгласни с това, което ги молил“, сподели Гери.

Тя разправя още, че той вечно викал, карал се с персонала си. Не се отнесъл подобаващо с Дончева и не платил престоя й там. Искал тя да замине с него в САЩ, след като отказала, той не й платил. Най-вероятно Гери си прави ПР с тези сведения, тъй като досега не ги е изнасяла в публичното пространство, пише HotArena.