Фолк дивата Емилия най-после разкри кой смени Коко Динев в живота й. Тя го направи от ефира на Нова в емоционално интервю пред Мон Дьо, след дълги спекулации в медиите.

"Жорж Башур е мъжът до мен. Влюбена съм в него си гега като споменавам името му сърцето ми излезе от ритъм“, казва фолкаджийката.

Емилия разказва, че с милионера, който се занимава със строителство, се познават от години, но и двамта са били обвързани.

„Ако знаех, че любовта ни ще е толкова силна, още преди време щях да се впусна в тази връзка, но за всяко нещо си има време. Сега и двамата сме свободни“, щастливо обяви Емилия.

Тя уточни, че няма никакви отношения с Коко Динев от една година. А любовта си съм новия мъж в живота й по скалата от 1 до 10 звездата оцени с 16.

“Аз сама съм си виновна, че не го срещнах по-рано. Много години търпях положението с Коко и това ми изигра лоша шега. Коко никога не ме постави на първо място в живота си. Никога не ми показа, че наистина ме обича повече от всичко и най-вече, че ме уважава”, спомня си певицата.