С безпрецедентно изпълнение на живо в небето вчера двама от треньорите на „Гласът на България“ Поли Генова и Иван Лечев обявиха старта на новия сезон на най-успешното музикално риалити у нас, което ще се излъчва всяка неделя по bTV от 18 февруари. С този нетрадиционен концерт на 8000 м надморска височина треньорите загатнаха за изненадите, емоциите и предизвикателствата в търсенето на новия „глас на България“ в петия сезон на предаването. Тази година той обещава да разбие представите за музикално шоу, каквото е й неговото мото. Заявката за това вече се случи в самолета на Bulgaria Air по редовната линия София-Варна-София на 22 януари.


Малко след излитането на самолета от София към Варна Поли Генова неочаквано приветства пътниците по аудиоуредбата, с което предизвика първи бурни реакции. Следващата изненада бе появата на рок легендата Иван Лечев, който засвири на китарата си зад завесата в предната част на самолета. С емоции, нажежени до червено, пътниците силно аплодираха двамата треньори, които застанаха един до друг в началото на пътеката. Поли Генова запя на живо песента „Да започнем отначало“, докато емблематичният музикант й акомпанираше на китара. Изпълнението предизвика овации, песни и почти турбулентно настроение сред пътниците в два различни самолета, които през цялото време снимаха с телефони и фотоапарати. Благодарение на екипажите на полетите София-Варна и Варна-София организацията на безпрецедентната музикална изненада протече в отлични условия.

Живо изпълнение на борда на самолет на 8000 м надморска височина досега не е правено у нас и предизвика искрена радост, позитивни емоции и добро настроение на борда.