Актрисата Амбър Хърд и бизнесменът Илън Мъск неочаквано дадоха нов шанс на връзката си.

Двойката се раздели преди пет месеца, обяснявайки, че е запазила добрите си отношения. По-късно милиардерът излезе с изненадващо обяснение за случая, с което даде да се разбере, че тази раздяла може би е само временна.

“Независимо от това, че с Амбър се разделихме, ние сме все още приятели, оставаме близки и чувстваме обич един към друг. Отношенията от разстояние, когато и двамата партньори имат сериозни трудови задължения, винаги са трудни, но кой знае какво ни чака в бъдеще”
, заяви тогава шефът на компаниите Tesla и Space X.

Двойката неколкократно е забелязана да обядва заедно, като обяснението бе, че са просто приятели. Преди броени дни обаче те се появиха на парти на общ приятел, където любовта помежду им била повече от очевидна, а техни близки разкриват: “Отново са заедно. Амбър си прекарва добре с Илън, а той иска да е с нея през цялото време. На нея й пука за него и го мисли за невероятен. Имат много общи интереси и тя го намира за много интелигентен и интересен”, съобщи близък на Мъск пред сп. Us Weekly.

Феновете на двойката се чудят дали двамата наистина най-накрая ще се оженят, както бе заявил бащата на актрисата. Факт е обаче, че Амбър и Илън все още дори не са потвърдили, че отново са заедно, пише missbloom.bg