Младата поп изпълнителка Ева, която набира все по-голяма популярност, е останала без мобилен телефон, научи HotNews. Въпреки, че е на 24 години, тя се е лишила от средствата за комуникация вече четвърти месец.

Причината е... фенове. Оказало се, че номера на телефона й попаднал в социалните мрежи и се разпространявал като топъл хляб сред почитателите й, които не спирали да й звънят, за да си говорят с любимката. Ева Георгиева колкото и да обичала да обръща внимание на поклонниците си, не издържала на системното звънене и дори сменила телефонния си номер. Но фенския напън бил прекъснат не за дълго. Почитателите бързо се сдобили и с новия й номер и продължили да бомбадират изпълнителката, която участва и пародийния уебсериал „Кифла“

В момента подложен на фенски напън е бащата на Ева - Теодор Георгиев, който е и нейн мениджър. Тъй като телефонния му номер е публикуван в сайта на певицата във връзка с участия, поклонниците на дъщеря му я търсели чрез него. Той нямало как да не отговаря на непознати номера, тъй като може да са свързани с работа. Често обаче се налагало да си поговори и той с аудиторията на детето му.