search icon
search icon

Галена с коренно различна визия в #ПростоШоу

facebook

facebook

Галена обича да експериментира

Галена обича да експериментира, не се страхува да бъде различна и да разчупи клишето. Певицата отново представя клип на световно ниво, който може да бъде определен като мини-филм.

#ПростоШоу е проект, който обединява усилията на екип от професионалисти. Песента е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. За този видеоклип Галена за първи път работи с режисьора Валери Милев и оператора Орлин Руевски. Лентата е снимана два дни в София, а в кадрите правят впечатление супер сложни каскади, за които са наети дубльори-каскадьори. Самата певица наскоро сподели, че магията се случва, когато с екипа й успеят да изненадат и себе си:

“Аз не се страхувам да се видя в малко по-странна и нетипична светлина, дори се стремя към това. Новата песен е по-типична за нашия жанр, тъй като след #МамаУраган и #TheBo$$ мисля, че е време за нещо по-комерсиално. За първи път работя с Валери Милев и затова очаквайте нещо различно. Мисля, че няма да ви разочаровам.”

В #ПростоШоу Галена е с коренно различна визия като и този път всичко е изпипано до последния детайл. Най-голямата изненада е късата прическа на изпълнителката, с която нейните почитатели я виждат в лентата.

Безспорна заслуга за стайлинга на певицата отново има стилистът Добромир Киряков. Той разкри пред www.planeta.tv, че специално за снимките на #ПростоШоу от шоурума на Philipp Plein от Милано за Галена е дошло уникално яке, с което преди това са снимали Rihanna, Kylie Jenner и Nicki Minaj.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари