Собственичката на „Ивет Фешън" Ивета Григорова представи новия календар на модната агенция за другата година на бляскаво събитие. Тя посрещна звезди от родния шоубизнес, представители на корпоративните среди и журналисти. Сред тях се откроиха актрисата и дъщеря на собственичката Луиза Григорова, Камен Воденичаров, Наум Шопов-син, лорд Евгени Минчев, Кристо, Любо Урсински и топ-моделите на агенцията: Ваня Билева, Нора Шопова, Карина Неделчева, Ваня Пенева, Михаела Бориславова и много други.

Гостите се забавляваха с изпълненията на арен би звездата Тита. Новината на вечерта съобщи самата Ивета Григорова, която обяви, че ”Ивет фешън” стъпват на модния пазар с колекция авторски бижута. Модната централа от доста време работи по този проект, чиято премиера се очаква да е през февруари 2018г.
Календарът на „Ивет Фешън“ за 2018 г. е посветен на удоволствието, което може да се изпита от естествената и натурална красота и връзката с природата. Страстта и стила на моделите на агенцията проникват през всяка една снимка и пресъздават зашеметяващи образи. Снимките са продължили два дни и са реализирани край язовир Искър и Бистрица. В някои от кадрите момичетата позират с красив бял кон.