Епизод 400 на телевизионна поредица “София – Ден и Нощ” беше излъчен миналата седмица по NOVA. Култовото реалити, което радва фенове на формата повече от две години и половина, има над 339 000 фенове в социалните мрежи, а личните профили на героите пък се следват от общо над 2 млн. души.
„Според мен интересът към “София – Ден и Нощ” се дължи на това, че поредицата е много близка до действителността – такава, каквато я усещат младите хора у нас.

Събитията от сериала са отражение на проблемите, с които героите се сблъскват в големия град, а симпатягите от квартирата със своята естествена харизма успяват да ни накарат да повярваме, че колкото и тежко да е справянето с лудницата на ежедневието, всяка трудност намира своето решение, когато имаш приятели зад гърба си“, сподели продуцентът Краси Ванков. Той допълни, че всеки който желае да се присъедини към актьорите в най-готината квартира, може да кандидатства за кастинга на "София – Ден и Нощ".
Интересни снимки и видеа от живота на приятелите в най-забавната квартира в центъра на София зрителите могат да видят във Facebook страницата и Instagram профила на продукцията. А най-любопитните моменти, както и всички епизоди, които са излезли до момента могат да бъдат открити в официалния канал във Vbox7.com, както и в NOVA PLAY.