Чешитът на родния театър Иван Ласкин взе на мушката този път Илиана Раева. Поводът за острия коментар на актьора е обявяването на Раева за модна икона.

"Как така “модна икона”, бе идиоти!? Знаете ли, какво е Икона? Сега направете Моден Граал, Моден Скрижал и Моден Кивот... Засрамете се пред Християнският символ, бе идиоти такива!", сопна се Ласкин в социалната мрежа.

В същото време Илиана Раева написа: "Благодаря на проф. Любомир Стойков и Академията за мода у нас, че ме номинира в тази престижна класация, в която критериите са изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация! За мен това е огромно признание и чест! Благодаря на всички, които гласуваха онлайн и ме избраха за модна икона на България.Няма по-престижна награда от тази на хората! Обичам ви!"

Раева не пропусна да благодари и на създателите си. "Благодаря на семейството си, че ме изпълва с любов, вяра, смелост и вдъхновение! Благодаря на колежките си от художествената гимнастика и прекрасните момичета от националните отбори, че ежедневно ме зареждат с надежда, красота и мечти", написа още в профила си във Фейсбук бившата ни спортистка.