Най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ, който на 16 февруари (петък) ще зарадва родните фенове в зала „Универсиада“, може да се похвали със завиден автопарк. Известен със страстта си към високите скорости и екстремните спортове, в колекцията му от лични автомобили се открояват марки като Lamborghini, Maserati, Ferrari и Porsche, а отскоро сред ценните придобивки в гаража на скандалния рапър е и първата българска спортна суперкола SIN R1.



Мощното возило се отличава с иновативен спортно-състезателен дизайн и ускорява до 100 км/ч за 3 секунди, а максималната скорост, която развива е над 300 км/ч – точно по вкуса на ТИМАТИ. Определян за пионера на рап музиката в Русия, изпълнителят на „Поколение“ не веднъж е демонстрирал афинитета и любовта си към автомобилите и адреналина, с който те го зареждат. Звездата дори признава, че преди близо 10 години се е почувствал точно като герой от „Бързи и яростни“, участвайки в 30-минутна полицейска гонка, завършила с отнемане на шофьорската му книжка за период от 2 години.

Още по-силни емоции очакват българската публика на уникалния лайв на ТИМАТИ в София, когато младият изпълнител ще представи ударно най-големите си хитове. Междувременно концертът на звездата у нас бе официално обявен и в сайта на Black Star - продуцентската компания, на която основател и собственик е именно ТИМАТИ.