Гола, палава и разкрепостена! Такава лъсна в еротична стая в интернет една от най-сексапилните български актриси и модели Цветелина Роскин.

23-годишната красавица от Плевен се показва пред камери така, както майка я е родила. Тя мастурбира и страстно се опипва за кеф на загорели зяпачи, които си плащат за това удоволствие. Не става ясно кога точно се разиграват въпросните сцени.

Сексскандалът бе потвърден, след като столичен всекидневник се добра до пикантните кадри, излъчвани в еротични сайтове. На част от тях палавата актриса е легнала на пода и се самозадоволява. В друго видео се сапунисва с пяна чисто гола във ваната. Сайтовете, в които се пускат видеоклиповете, са платени. Запознати твърдят, че моделите, които работят там, изкарват много високи доходи.

Лина Роскин, както е по-популярна, беше едно от последните гаджета на певеца Орлин Павлов.

Двамата скъсаха само преди няколко месеца. Твърди се, че хубавицата дори е разбила сърцето на плейбоя. В момента тя играе главна роля в нашумелия уебсериал "Следвай ме", който се излъчва по VBOX7.

Сексапилната плевенчанка няма актьорско образование и започва кариерата си като модел. Tя e виcoкa 175 caнтимeтpa, c гpъднa oбикoлкa 86 cм, тaлия 63 cм и xaнш 90 cм. Често снима фотосесии с агенция зад граница. В социалната мрежа инстаграм Лина има близо 20 хиляди последователи, пишат от "България днес".

"Ще продължа с актьорската кариера. Честно казано, искам доста по-нагоре от България и възнамерявам да замина за чужбина да се пробвам. Искам да играя в още сериали", сподели Лина Роскин съвсем наскоро в свое интервю. Иначе Роскин и Орлин Павлов дълго време криеха връзката си. Двамата се запознават в обща компания, а след това той я кани да участва в клипа към песента му "С едно крило".

Във въпросния клип двамата проявяват доста интимна близост. Цветелина беше първото гадже на Орлин след тежката му раздяла с танцьорката Яна, която впоследствие роди дете на дискотечния бос Петко Димитров. Именно Павлов уредил ролята на Роскин в сериала "Следвай ме", където играе още поп сензацията Тита.