Най-нашумялата дизайнерка в последно време Миглена Каканашева - Мегз влиза в ново амплоа - ще раздаде дипломите на абсолвентите от специалност "Мода" в Югозападния университет в Благоевград. Искам да споделя с бъдещите ми колеги опит за това как се създава успешна печеливша фирма в бранша, казва Каканашева. Името нашумя като най-борбения участник в тв формата "ВИП Брадър", пише вестник "Марица".



След излизането от Къщата Мегз е засипана от покани за среща с младежи от цялата страна. Младите имат нужда да бъдат от успешни примери, това ще ги насърчи да останат в България, да се развиват тук, вместо да бягат навън, споделя Каканашева. 
Бях свикнала да водя лични битки, да гоня лични върхове и успехи.Не съм и подозирала, че съм повлияла на толкова млади хора, амбицирала съм ги да следват моя път, споделя дизайнерката.

Решена е да се превърне в стимул за младите да работят заедно, тук и сега. На тази социална кауза ще отделя все повече време, споделя дизайнерката. Вече е създала блог с провокативното име „Дреме ми”, в който ще организира младежки акции около общи каузи.