Посинена се появи в студиото на Гала фолкаджийката Дебора, която напусна къщата на Големия брат по свое желание извънредно. Тя обясни, че била причакана пред блока си от трима неизвестни мъже, които я смлели от бой. Певицата свали очилата си, за да покажем хематом под едното си око, ожали се също, че и колата й също стана жертва на агресорите. Тя нарочно не пожелала да си сложи грим, за да покаже колко сериозно е състоянието й.

Дебора подозира, че тримата биячи са изпратени от бившия й приятел Сергей, която тя на няколко пъти обвини в агресия. Още преди да влезе в къщата, бившата съквартирантка заяви публично, че бивш неин приятел я пребивал. Същото разказала и в къщата, обяви Дебора в предаването „На кафе”. Заради разкритията й, тя смята, че именно Сергей стои зад посегателството над нея. Той дори си позволил да я заплаши, че ще я залее с киселина. Брадърката обеща да отиде в полицията веднага след предаването.
Тя обясни още, че от пет години страда от паник атаки и затова се пробвала да ги лекува с алкохола. В къщата получила поредна атака, но не била алкохоличка.