Специално за втората дата на най-големия български мюзикъл, правен някога у нас "Оркестър без име", в България ще пристигне една от най-легендарните групи в света, за да се включи в изключително впечатляващата продукция. Това ще бъде и голямата изненада за публиката в Арена Армеец на 28 април, която ще има възможността отново да се наслади на въздействащото театрално-музикално представление и невероятната емоция, която носи то.
 

Световноизвестната група ще изпее едно от култовите си парчета в спектакъла, а кои са звездните изпълнители засега се пази в тайна. В комбинация с брилянтната игра на същия актьорски състав, мащаба на проекта и удивителната сценография и хореография, гарантирано второто представление ще задмине по успех грандиозната премиера на мюзикъла.



С участието на Мария Илиева, Георги Мамалев, Катерина Евро, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова в ролята на Рени, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова – заповядайте и отново преживейте силните емоции и магията, наречена ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. #ОСТАВАМЕ