Актьорът Глен Пауъл ухажвал настоятелно Нина Добрев в продължение на месеци, докато красавицата с български корени не склонила да излезе на среща с него.

„Нина и Глен бяха приятели дълго време, преди да се съберат. Той я преследваше, докато тя не реши да му даде шанс“, издаде пред сп. Us близък до звездната двойка източник. Спекулациите около връзката им стартираха в началото на годината, след като двамата бяха забелязани заедно на няколко събития.

Чак през юли обаче влюбените потвърдиха, че се срещат. Засега обаче Добрев не бърза да се впуска в сериозна връзка. Звездата от „Дневниците на вампира“ се е съсредоточила върху професионалните си ангажименти, като приоритет й е да напише свой сценарий за филм.

Новината анонсира самата тя в социалните мрежи, а в проекта й помагат още две нейни приятелки. Жанрът на лентата, подготвяна от чаровната брюнетка, е романтична комедия.

„Нашата версия на това да родим дете. Господ знае, че нито една от нас няма да има бебе скоро“, написа в Инстаграм бившата муза на Иън Сомерхолдер, която продължава да работи и по проекта Our Planet 360. От monitor.bg припомнят, че наскоро тя снима за документална поредица, посветена на акулите.