Рут Колева ще събер на една сцена музикантите Иво Папазов – Ибряма, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев, рапърът Жлъч и музиканти от Софийската филхармония за своя дългоочакван музикален спектакъл в Зала България на 16 ноември. След по-малко от две седмици певицата ще представи новия си албум „Confidece. Truth.” с впечатляващо шоу пред очите на многобройната публика в София. Това ще бъде вторият концерт на Рут в Зала България, след големия успех на sold out представлението ѝ през 2015г.

Събитието на 16 ноември е още една открояваща забележителна крачка напред за Рут Колева. Проектът обединява смело визуалните изкуства с музиката, драматизма с модерното и класическо звучене, за да извлече общия елемент помежду им – любовта към изкуството.

На сцената на Зала България, заедно с Рут ще бъдат и музикантите от нейната лайв банда - Филип Александров – Калвишни, Богомил Енчев – Ударни, Александър Славчев – Китара, Светослав Неделчев (Козмо) – Бас, Волен Милчев – Беквокали, Зорница, Славова – Беквокали, Арнау Фарас – Саксофон, Божидар Василев – Тромбон, Георги Стойков – Тромпет.

Ден след концерта феновете могат да се сдобият и с физическо копие от новия албум на Рут. В няколко интервюта превицата сподели, че това е най-смисленият проект, по който е работила досега. „Confidence. Truth” съдържа 10 авторски песни, сред които хитовите “Oceans”, “Run” и “Tokyo”. Албумът беше записан в началото на годината в легендарните музикални студиа на RedBull в Los Angeles.

Всички песни от албума, както и най-обичаните парчета от творчеството на Рут Колева ще бъдат представени по забележителен начин за един красив полет на сетивата на 16 ноември в Зала България.