Актьорът Алек Алексиев, който стана популярен с ролята си на д-р Василев от „Окраднат живот”, и половинката му Яна Титова, разкриват в интервю за списание LOVE style, че имат намерение да узаконят връзката си.

„Ще се оженим на 19 август, мястото е църквата в Царево. Но не знам коя година, може би 2026-а. Новата концепция е сватба на всичките осем приятелски семейства, които живеем на къмпинг на морето. Има само едни, които са женени, те ще са кумове. Стефан Вълдобрев ще дойде с „Обичайните заподозрени”, признава Алек.

Любимата му Яна добавя, че щели да вдигнат сватба по-рано, но снимали филма „Радиограмофон” и от много работа не останало време да сключат брак. Двамата се радват на дъщеричката си Ая, която скоро става на четири години.

Актьорите мечтаят и за още наследници.

„Искаме едно, две, три деца – колкото дойдат. Има време обаче. Сега сме се фокусирали върху първия пълнометражен филм на
половинката ми по книгата на Весела Тотева – „Падение и спасение”. Яна е режисьор, а аз продуцент”, обяснява Алексиев.

Той е категоричен, че никога няма да отдалечи дъщеря си от изкуството.

„Ая още е малка, но отсега се вижда нейната любов към изкуството. Тя е страхотен киноман. Много обича да ходи и на театър, има отношение”, допълва Титова.