Общ фронт срещу Алекс Богданска отвориха Сашка Васева и Цуни, на който зрителите така и не успяха да научат цялото име. Двамата бяха подразнени от номинациите на миската, която обяви единия за сваляч, а другия за човек с безпринципна позиция. Това накара Цуни да нападне Богданска, но само зад гърба й. На дълго и широко той обяви пред няколко съквартиранти, че тя е имала две паралелни връзки-с богат италианец и българин на име Жоро, който Цуни добре познавал. За двуличната порода на Богданска той дори съобщи на Даниел Петканов, като непрекъснато го предупреждаваше, че тя не е стока. Цуни директно си призна, че шпионирал брюнетката в истаграм, за да знае какво прави всеки един момент.


В атаката се включи и Сашка, която директно пред част от съквартирантите обяви момичето от Благоевград за разпоретина. Думите й бяха посрещнати с негодувания от Антон Стефанов и неразбиране от Енджи, която не знае тази специфична българска дума.
Нападките ни най-малко не смутиха Дани и Алекс. Двамата се отдадоха на страстни целувки, след като Богданска призна, че през цялото време е искала да бъде с Лудия репортер. Останала с италианското си гадже само заради семейството си, което не одобрявало Петканов.