Най-прямата сексоложка у нас Наталия Кобилкина ще дресира гейши в Ню Йорк и Чикаго.

Визитата на 35-годишната чаровница в САЩ ще е от 13 до 21 септември с цел да предаде познанията си по личностно развитие, както и да покаже как се привличат изобилие и любов.

Веднага след завръщането си в България, д-р Ко ще води предаването „Без задръжки“, което ще се завърти в ефира на телевизия BiT. Тя засне рекламен клип, с който приканва публика и участници за проекта, които няма да спечелят хонорар, но ще си тръгнат със солидни знания в еротичната сфера. Кобилкина дава заявка, че ще изстреля ограничен брой ентусиасти в звездната орбита.

Единственото условие за участие е желаещите да подобрят креватните си отношения да са пълнолетни. Палави съвети сексоложката ще раздава в студиото, в което Венета Райкова провеждаше „Горещи срещи“, преди да стане ясно за трансфера й с плеймейтката Николета Лозанова в bTV.

Междувременно феновете на Наталия се надяват съпругът й Такис Дретакис да се включи като съветник в шоуто. Тя от месеци се е заела да запознае любимия си с тънкостите в практикуването на психологията. За целта той придружава половинката си на всяка нейна бизнес среща и се включи в парти-семинарите й по родното Черноморие.