Легендарният изпълнител Ал Бано, който ще зарадва родните фенове с грандиозен концерт със Софийска филхармония на 5 октомври, достигна нов професионален връх, но този път не на сцената.

Успехът на виното му го нареди в топ 3 на най-продаваните производители на Ботуша, като по този начин символът на италианската музика може да се похвали с още едно постижение в своята впечатляваща кариера.

Изпълнителят развива успешен бизнес с вино, като само за година производството му се е увеличило петкратно – от половин милион бутилки за 2016 г. до близо пет милиона за настоящата 2017 г. Поради огромното търсене, Ал Бано е решил да изгради нова супермодерна изба в луксозното си имение в Челино Сан Марко.Проектът за винарната на Албано Каризи ще бъде готов до края на месеца, като се очаква тя да бъде на три нива с огромни кули, красиво кацнали сред лозя и маслинови дръвчета.

От избата на виртуозния певец за доставка в цяла Италия, излизат по 20 хиляди бутилки дневно, а най-популярното вино е от сорта совиньон блан и е кръстено на вечния хит “Felicita”.Концертът на Каризи с виртуозите от Софийска филхармония е на 5 октомври от 20:00 ч. в Арена Армеец. Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.