На тъмно мина част от ергенското парти на Фики Стораро. Празненството, известно като даул чалдърмак, обединено с къна геджеси или вечер къна за бъдещата му съпруга Гюлджан се проведе до астрономическата обсерватория на Шуменското плато в сряда вечерта. Минути преди 22.00 часа токът внезапно спрял, но нито гостите, нито домакините се притеснили. Те просто хванали дайретата, барабаните и кларинетите и продължили забавата с пълна сила. 

Фики обяви публично любовта си пред повече от 500 гости от България и Балканите точно на рождения ден на баща си Тони Стораро в сряда.

Колежката на Фики Бонка Илиева - Бони не се стърпя и още по пътя от София пусна във фейсбук клипче с някакво тананикане с текст "Предварителна загрявка за купона в Шумен", а после и кадри от събитието, на което позира както със Стораро-младши, така и с татко му.

Тържеството с яденето и пиенето било до полунощ, след това до изгрев слънце имало концерт на гости на Фики от страната и чужбина, обясни пред "Монитор" Сабин Асенов от "Ес Ей Продакшън" - компанията, която организира целия купон. 

Специално за къната от Турция пристига мегазвездата Дженгиз Куртоглу, от Македония дойде Амза, на сцената се чухя още Гюнай, Сали Окка, Бамзе и всеки от бранша, който може да пее. За настроението на гостите ще се грижи оркестър Зехнилер.
Най-близкото съответствие на ритуала с обредите в западния свят е моминското парти. За младежите също има ритуал - даул чалдърмак, но Фики и Гюлджан обединиха всичко в един купон.