Слави Трифонов е забранил на бившата вокалистка на „Ку-ку бенд” Цветелина Грахич да изпълнява песните на музикалната група по свои участия.

Макар че в момента шоуменът се възстановява след 5-часова операция за смяна на потрошената си тазобедрена става, той бил в течение на всичко, което се случва, информира „Уикенд“.

От болничната стая давал инструкции за последните предавания на „Шоуто на Слави” преди лятната ваканция. Дългия бил бесен заради коментар на Цветелина в пресата, че може и без него и финансово й е по-добре така. Шоуменът се подразнил от хвалбите й, че след като оповестила, че ще прави солова кариера, телефонът й не спирал да звъни с оферти за участия.

Грахич побърза да заяви, че вече ще прави музиката, която й харесва, намеквайки, че докато е била в „Шоуто на Слави” е изпълнявала песни, които не са й били много на сърцето. Босненката се надявала да участва в бъдещите проекти на „Ку-ку бенд”, както останалите певици, които са напуснали шоуто през последните години.

Трифонов й телефонирал и в началото разговорът им вървял съвсем спокойно. В един момент той се ядосал и вдигнал децибелите. Дългия напомнил на Грахич, че човек никога не бива да забравя от къде е тръгнал. Напомнил й, че никой не я е държал насила 6 години в шоуто, което я е направило известна.

Накрая изпуснал нервите си и се развикал. „Направи си репертоар, обикаляй си кръчмите, пей си чай шукарията. Ама си направи твои песни. Можеш да правиш каквото си искаш, но забрави за песните на „Ку-ку бенд!”, отсякъл ядосаният Слави.