search icon
search icon

Стефан Вълдобрев тръгва на морско турне

Турнето стартира на 20 юли в София

„Барът е до морето и морето е до бара…”- това е мотото, под което ще премине лятото за Стефан Вълдобрев и неговите „Обичайни заподозрени” спътници в рокендрола Стунджи Янкулов, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов.

Фразата е взета от летният хит на групата „По-полека“ и повечето им концерти ще бъдат изнесени на пясъка, в опасна близост до шейкърите за коктейли и вълните.

Дори и местата за градските шоута, като откриващото в София и закриващото в Пловдив, са избрани така, че да придават същата ваканционна атмосфера, с която е зареден и целият последен албум на Вълдобрев “10 ½”.

Турнето стартира на 20 юли в София, преминава през Варна, Арапя, Китен, Созопол, Царево, Градина, Ахтопол и приключва на 31 август в Летния театър на Пловдив. Специален акцент в него ще бъде участието на групата в празниците Аполония на 29 август. Билети за гиговете се продават в eventim.bg на цена от 10 лв.

В пълен унисон с отпускарското безвремие „Обичайните заподозрени” пускат и новото си видео към песента „Самонедейменервиратака (Пикник)”. То е дело на режисьора Камелия П. Петрова и оператора Стефан Врачев и се отличава както с екстравагантните костюми на музикантите, така и с очарователното присъствие на пет млади актриси: Джулия Бочева, Цвета Дойчева, Ангелина Русева, Дайяна Димитрова, Евгения Ангелова.

Още от hotnews

Коментари